22 mar. 2009

soare, muci si tigari de foi

muci si paracetamol, algocalmin sa'mi termine cacatu' asta de stare subfebrila, maini reci, ca nici pe frunte nu'mi vine sa le asez, un cap care pulseaza incet, dens ca o plapuma din calti, olynth pretios, ceaiuri, supa si ciocolati, toate fierbinti.

ningea cu soare in visul meu si nu mai stiu cand s'au transformat petalele in fulgi, ori era viceversa? m'am trezit tremurand, transpirata, ciufulita, pe la sapte, cu lumina aia de dimineata, ce bine'ar fi daca mi s'ar limpezi capul, of, tre sa pun aspiratorul. da' nu calc, pentru nimic in lume azi n'am sa calc! as manca lapte de pasare, ce frumos e afara, aaaaaaaa

am de scris niste scrisori oficiale, piaristicul folãuap, stimate domnule, somnule, cutare, haaaapciu!, va multumesc, haaaapciu!, lasati, revin io mai incolo cand reusesc sa deslusesc o bruma de creier printre muci, futui pastele ma'sii de tarom, ca era avionul ala un congelator zburator!

dincolo de toate astea, insa, zambesc intru amintirea unor gesturi gentlemanesti, matinale si placut desuete ale unui domn cu cravata roz, am chef de muzica, si cred c'o sa'mi umplu termosul cu ceai fierbinte si'o sa ies nitel intr'un parc, prea e soare afara.



si dupa, as fuma o tigara de foi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fa-te bine! Si nu rata soarele de afara:)

hadean spunea...

sănătate! :-)

Anonim spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE zbb cratima 2009 punct ro AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii.
Multumim.

innuenda spunea...

Când am treburi importante într-o zi, ca acum de exemplu, dau o raită pe la Sony și sonata. Și mă bine dispun. M-am amuzat de boul de motan care-a dat cafeaua jos. Dar am aflat că ești gutu-nrăită, ceea ce a mai echilibrat situația amuzantă.

Oricum, ai grijă de tine!:)

Anonim spunea...

sanatate.. are sony grija sa iti fie bine..