1 aug. 2008

rew and fwd

n'am disparut si nici nu m'am babit (cum zic unii pisici malitiosi :p), doar am foarte multe de facut. aseara, insa, am inchis gainile devreme, pe la 8 jumate, si m'am dus la diana mea, cica sa vorbim de'o scoala de vara pe care o fac la sfarsitul lui august, profitand de faptul ca domnul ei e plecat peste hotare si deci putem sa ne vedem linistite de treaba

dada, siiiigur ca da. eram mai obosita chiar decat imi dadeam seama, asa ca discutia serioasa s'a transformat in aduceri aminte cu rasete si chicoteli de rigoare si discutii filosofice despre ce te tine langa un om, si cand nu te mai tine de ce nu te mai tine, si despre chestia aia cu chimia si despre "tineretul din ziua de azi", si despre filme, si despre muzica si, da, nitel si despre festival. dar nu cu sabia deadline-urilor deasupra capului ci cu relaxarea din fata unui pahar de vin.

tot la trei ne'am culcat si tot n'am recuperat din somnul lipsa adunat in ultima vreme (ba chiar am mai adaugat o portie de nesomn) dar cred ca a contat teribil "scosul din priza", chiar si pentru cateva ore. azi, dupa cafeaua imensa (diana are cani de cafea cat o vaza!), ma simt remontata si gata pentru ultima saptamana de dinainte de festival. cea mai "scurta" dar si cea mai grea.

si, pentru dorul meu de vara (asta sau altele, trecute, viitoare...), o piesa insa doua interpretari. va las sa ghiciti care e favorita mea..



6 comentarii:

Anonim spunea...

io cred ca ior nambar oan e nambar tu, si-mi pun toata gramada de jetoane pe el, deci

Anonim spunea...

tot pe a doua mizez si eu :D

Pisicot spunea...

prima :D

ana spunea...

uite asa face ilinca altora dor de alte fete

Anonim spunea...

si eu cred ca prima :D

2-2

ruxa spunea...

prea e egalitate. nu va ajut, dar unii dintre voi au dreptate :)))