21 ian. 2008

fabricadefericire, fâssssssss

mare tam tam face coca cola cu fabrica lor de fericire. sincer, am crezut ca e un program CSR, ceva. ei, bine, nu e. e un fel de "ziua barbatului" da' mai pe termen lung si - cred, sper! - cu mai putin succes.

basically, fabricadefericire.ro e un site-joc despre drumu de la fisa la sticla de coca cola intr'un automat - genul ala de masinarie de obicei defecta si care'ti inghite banii de pomana. eventual, iti da un flit.

personal, gasesc animatia aproape urata, mai urata decat pokemonii si personajele lui dexter si toate hidoseniile care se autonumesc azi "desene animate" (unde esti tu, disney, doamne?!), daca nu chiar pocita. ca user, poti avea "privilegiul" de a'ti alege sa fii unul din personaje, capsatorul, cateii pupici si inca vreo doi pe care nu'i retin acu. la un moment dat tre sa te inregistrezi - fireste, doar tre sa stie si fabrica cine'i trece pragul.

fain, frumos, al'fel de publicitate. ideea poate ca nu e rea, desi nu e musai originala: jocuri branduite s'au tot facut! mai nasol (pentru ei) e ca in ziua cu marea lansare a siteului cu pricina muncitorii de la coca cola au pus'o de'o greva pe motiv de salarii de mizerie, hahaha, adica in fabrica de fericire e oricum numa bine nu. ziarele au preluat, fireste, aceasta stire, si nu aia despre frumoasa realizare piaristico-publicitaristica de s'a vrut sa fie saitu.

da' trecand si peste asta (mare PR lideru' lor de sindicat, asa misto de'o mare companie n'am mai auzit! - ma'nclin) pe mine ma scoate din sarite magaria arogantilor de la coca cola. fabricadefericire e, practic, fabrica de coca cola. adica coca cola = fericire. dupa ce'au colorat craciunu, acuma vor sa'mi coloreze si fericirea?

as fi vazut pe fabricadefericire.ro orice al'ceva decat asta si ma scoate din sarite ca magarii astia de la coca cola si'au arogat fericireapunctro

huo!



Niciun comentariu: