7 dec. 2007

vin sarbatorile - scapa cine poate!

are dreptate o prietena de'a mea, pregatirile pentru sarbatori incep din ce in ce mai devreme, si toata povestea asta e din ce in ce mai stresanta. putinul spirit ce mai ramane neatins de marketing, atl, btl si pr, e terfelit prin trafic si cozile din supermarketuri, apoi prajit la foc mic de atitudinea sictirita a vanzatoarelor.

pentru mine decembrie pare sa fie cea mai aglomerata luna din an, e drept, c'un om in minus si'altu fara chef, cu zeci de mailuri, zilnic, la care nu apuc sa raspund tot zilnic, cu contracte de inchis, oameni de intalnit si cateii de la glina despre care n'am apucat sa scriu in ziar pen'ca n'am gasit nici un pic de vreme sa fiu cat de cat tihnita si sa intru in starea de ochi tristi de catel.

marti avem vernisaj cu expozitia anuala fotografie de jurnal, same place, foaierul TNB, same time (cred), ora 19. dar pana marti... hehe, mai sunt foarte multe lucruri de facut!

intre timp, incerc sa fiu cat de cat ordonata in gandire, sa nu tin cont de faptul ca pe biroul meu iar s'au strans nenumarate reviste pe care n'am apucat nici sa le desfac din tipla, da' sa le citesc!, ca n'am apucat s'ajung la carturesti pentru printese si vrajitori ori ca planuita curatenie de craciun va fi facuta, probabil, chiar de craciun...

e drept, n'apuc sa ma gandesc nici la altele, si asta e bine. saves sane space in my mind.
diferenta dintre mine si eroii acestei reclame e ca eu nu pot sa ma bucur cand imi intra camionul cu coca cola in casa. si nici daca m'as trezi afara, in ninsoare, cand, de fapt, ma pregateam sa ma bag in pat. si nici nu beau cola inainte de culcare fi'nca nu mai pot adormi dupa aia! bleah!

3 comentarii:

D spunea...

vezi ca prima da forest gump azi (joi)

ilinca dima spunea...

(re) vazut, multam :)

benny-november(dana) spunea...

e cea mai frumaosa reclama ever:)) reclama asta..imi da starea aia calda ..de sarbatori..(nu ca n-as vedea 100 de filme de Craciun cu o luna inainte):))