16 mar. 2010

Bloodhound Gang (Bang)!


După cum spuneam acum câteva zile, Bloodhound Gang face un show cum n-am văzut prea multe. Nu c-ar fi în topul personal al trupelor preferate, dar spectacolul pe care-l fac merită văzut cu siguranţă. Şi nici muzica nu e deloc rea!


I-am văzut în 2006 la Arenele Romane şi i-am revăzut aseară în TSC aduşi tot de Events. Showul americanilor, deşi la scară mică (în club, deh), are tot ce-i trebuie. Dialogurile şi miştourile suculente dintre membrii trupei dar şi cele între trupă şi public au făcut deliciul celor prezenţi. Jimmy Pop is’s a homosexual!, s-a scandat în Silver Church (la îndemnul lui Jared Evil), aprecierea fiind însă departe de adevăr. Nici basistul, Jared Evil, nu s-a lăsat mai prejos, demonstrându-şi bărbăţia după ce a tras, cu un lanţ legat de „bijuteriile familiei” (la vedere!!!), o ditai cutia de scule.


Să nu uit de colecţia de fotografii, mesaje şi video-uri proiectate pe ecranul din spatele trupei. Imaginile alese au fost şi ele parte integrantă din spectacol, fiecare valorând, aşa cum se spune, o mie de cuvinte.


Cu toate că exhibiţionismul a fost mai mult decât evident, apropo şi de ce scria Antonia ieri, tot show-ul n-a fost câtuşi de puţin porno fiindcă oamenii pur şi simplu s-au distrat pe scenă. Conştient, autoironic, asumat şi împreună cu publicul, chiar dacă s-a lăsat cu diverse organe la vedere – şi, repet, nu vorbesc despre splină!


Habar n-am de ce nu mi s-a părut ofensator momentul, poate pentru că gestul, deşi sexplicit, cum ziceam, n-a avut nimic libidinos în el. Sau poate pentru că, la finele showului, în culise, Jared, prietenos şi absolut decent, şi-a luat la revedere sărutând mâna unei doamne... :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

dear chasey lane i wrote to explain i'm your biggest fan.

mie mi-s foarte dragi americanii astia chiar daca sunt coptzi si se pisha unii pe altii.

toate melodiile lor imi amintesc de perioada liceului dar si a facultatii cand baietii cantau pe coridoarele caminului meu "i need to find aaaa new vaginaaaa!"