22 mar. 2010

provocarea lui mile carpenisan


mile a vrut sa fie om de zapada, si a fost. mandru si puternic, si bun, sa inveseleasca si sa bucure copiii, sa faca fapte bune si sa aduca un zambet. si mai apoi, cand a venit primavara, s'a topit si s'a dus sa transmita niste reportaje din alta lume. o lume mai buna, vreau sa cred.

suntem cu totii tristi acum dar as vrea sa va rog sa nu uitati ce spunea mile si, in memoria lui, pentru el, sa va supuneti!

Va provoc!

Stiu ca sunteti jurnalisti, bloggeri, oameni cu pareri, moguli. Ei bine tuturor va adresez o provocare astazi ( 04.02.2010 ) si nu o leapsa care poate fi ignorata sau nu. Va provoc sa fiti oameni si sa o demonstrati macar o saptamana in fata tuturor celor de la care aveti pretentia sa va citeasca. In fiecare zi va provoc sa faceti cate o fapta buna astfel incat peste o saptamana sa vad de la toti 7 povesti care sa descrie pataniile ce i-au facut sa se simta din nou oameni printre oameni. Pentru ca nu sunt un lacheu ma supun aceluiasi test si alaturi de mine sotia mea va trece probele de foc. O sa venim si noi cu povestile noastre si sper din suflet sa nu mancati cacat, sa o faceti pe bune nu de alta dar stiu ca peste 7 zile va veti simti mult mai lipsiti de toxinele unei vieti banale intr-o Romanie de doi lei - Mile Carpenisan, februarie 2010

iar tu, Mile, de Sus de'acolo, sa mai zambesti spre noi cand si cand, chiar daca, of, aveti deja o gasca faina acolo si povesti cat pentru o eternitate intreaga!

3 comentarii:

Rareș spunea...

Încă nu-mi vine să cred...

innuenda spunea...

Of. Toate capătă dintr-o dată sens în viața unui om care dispare pe neașteptate...
Mile află că a fost, de fapt, foarte apreciat. Noi aflăm că într-o metaforă aruncată cine știe cum, se poate ascunde o prorocie...
A vrut să fie un om de zăpadă care să trăiască până în primăvară și...în primăvară s-a topit.

Ceapros spunea...

frumos bogul.am sa-l vizitez mai des, vad ca ai lucruri foarte interesante.Mult succes in tot ceea ce faci