21 apr. 2009

probleme, gogule?

breaking-up it's hard to do, zice si cantecul, daca mai trebuia, ca cine n'a trecut macar printr'o despartire?, fie c'a fost initiator fie c'a urmarit cu nodu'n gat "bye bye"-ul de rigoare. but life goes on, daca nu e, nu e, si n'ai ce'i face. marele amor presupune, inainte de toate, reciprocitate (nu va luati dupa maria-elena). si e nasol in oricare dintre cele doua ipostaze. ca ce sa'i spui: "nu esti tu, sunt eu?" c'mon!

a, ca mai suspini tu inca nush cata vreme, si pana la adanci batraneti pentru ca celalat a zis pas, e, da, asta e treaba ta. dar faza din clipul asta e foarte don't!, motiv pentru care eu m'am amuzat in loc sa simt gadlituri in gat si glanda lacrimala pe cale sa se porneasca a produce margaritare mici.. ma scuzati, m'a luat valul.

deci? am eu o problema sau e asa de patetic incat devine ilar?

7 comentarii:

Pisicot spunea...

Of, mie-mi place partea lui Pelelope (de altfel delicioasă în rol) "numai dragostea neîmplinită este romantică". Aş adăuga, de fapt, e şi cea mai completă şi intensă :(

dunhill spunea...

:). hai ca n-am facut depresie:)...inca....

Cindereye spunea...

Mie mai ca mi-au dat lacrimile. Sunt si eu ca baiatul acela din clasa a X a caruia ii placea Roxette: Inca suspin dupa Ilinca :) On the other hand, nu cred ca ai vre-o problema :)

ruxa spunea...

pisicot, este romantica. eu vorbeam despre reciprocitate. si nici aia neimplinita, oricat de mare, daca n'are reciprocitate (macar nitel) se stinge prea repede, inainte s'ajunga "aia mare" :)

andreea, :))), nici sa nu faci!

cindereye, sper ca e la misto cu lacrimile. c'mon, ppl, sunt toate vorbele din carte! cine zice si cine face asa ceva?! si cine face asa, asa sa pateasca, zau!
colegu e bine mersi, printari straine, a uitat de ilinca :)

Anonim spunea...

ce trist...

nelu spunea...

eu m-am plictisit înainte de momentul în care a cerut încă o farfurie...de la momentul inima scoasă, patetismul a fost imposibil de suportat :D

Cindereye spunea...

Of course ca e la misto...
Si daca ar fi adevarat, cine ar recunoaste asa ceva? :)
Jur, though, ca acum 15 ani mi-ar fi dat lacrimile :)
BTW O poveste: Tocmai treceam cu prietena (aveam vre-o 20 si ceva de ani) pe langa o discoteca. La intrarea in discoteca, asezat pe scari, un baiat de vre-o 16 ani, plangea de sarea camasa de pe el. Vine un altu si il intreaba: -Ce ai mai? - M-am certat cu Marioara... Atunci prietena mea zice "Daca as fi Marioara, m-as impaca cu el imediat" Eu cred ca desi era o faza patetica, nu poti sa zici ca baiatu ala era lipsit de curaj... sa planga asa dupa marioara de fata cu colegii lui :)