7 apr. 2009

nestirile zilei

lasa tricourile cu free gigi, care m'au distrat, oricum, destul. de fapt, tot circul are un gust amarui, da' nu de ciocolata ci de pastila de paracetamol care'ti ramane'n gat.

am citit aseara ca hagi isi face academie. ei, da, asta e o stire! cum ar veni, generatiile urmatoare de fotbalisti vor da cu piciorul in minge la fel ca predecesorii lor. da'si vor zice academicieni! na! poate'i invata si bune maniere, pentru ca...

... in anglia, un fotbalist de la chorlton villa a primit cartonas galben pentru c'a tras un pârtz exact in momentul cand un adversar de la manchester se pregatea sa execute un penalty. arbitrul si'a motivat acordarea cartonasului prin faptul ca a considerat gestul jucatorului "ungentlemany conduct" - uneori, fotbalul e o chestie imputita!

tot de amuzat, o gafa piaristica: jurnalistii care si'au dorit s'o intervieveze pe hillary clinton cu privire la discutiile de la G20, au fost extrem de surprinsi cand au descoperit ca numarul de telefon dat de casa alba apartine, de fapt, unei linii erotice. nu stiu, zau, ce alta dovada ca politica'i o curva!

3 comentarii:

miki spunea...

si sa mai spuna cineva ca femeile nu sunt pasionate de fotbal! iete mostra de pasionat cunoscator. stie si din culise, dom'le! :)

Anonim spunea...

exact! asta am observat si eu! ca se cunoaste fotbal!

miki spunea...

si politica!
cojones, tata!