3 oct. 2008

prietenii mei, aida, murphy si cu cesar

murphy, 'r'ai al naibii de cobe, fa'te'ncoa!
pai bine, mai, acesta, ca sa nu zic bai fratele meu, ca io nu sunt premier, ce mama naibii ai cu mine?

mai devreme...
am iesit sa ma vad c'o pretena in pasajul villacrosse. la aida, ca sa fumeze ea narghilea. si mi s'a facut foame, lucru normal daca ne gandim ca era ora ceaiului iar io nu mancasem decat un ciorchine de struguri pana in acel moment. si am luat o salata "cesar". adica salata, pui maruntit de'am crezut ca'i ton, trei masline (nu zic trei in joaca, chiar trei erau) si crutoane mici mici mici. pe care le'am mancat. numa pe ele. dupa ce am luat o (singura) inghititura din intreaga combinatie.

mai devreme, ieri...
am facut ordine si intre medicamente, leacuri, pilule si pastile. am descoperit ca am vreo trei cutii deschise de leucoplaste de toate marimile. ca io ma ard, tai, basic c'o voiosie demna de cauze mai bune. si un tub de ceva anti herpetic. care io n'am mai avut herpes de cand m'a enervat un domn rau de tot anu trecut si mi'a inflorit, instant, juma de buza.

am aruncat tubul, fireste, cu gandul ca na, acuma's calma si daca nu ma mai enervez, de unde sa rasara floricica la mine pe buza? ei bine... murphy, fa'te'ncoa, ma, cobe ce esti!

inutil sa spun ca maine am o intalnire importanta de business, nu? o sa ma prezint precum sconsul cel dragut, prietenul lui bambi: you can call me a flower, if you want to, hi hi




s'teti blog alone trei zile, ca iar plec din bucuresti. nu faceti nimic din ce n'as face eu :D

8 comentarii:

hadean spunea...

eh, bucatica asta de desen animat m-a trimis direct in copilarie. trebuie sa imi revin, ca-s la jobul cel mare si infiorator :-))
da' multam :-)

ruxa spunea...

cupla. mie imi place de bocanila cel mai mult, zduf zduf zduf, si cel mai tare cand au fost ei trei twitterpated :)
bine ca ti'am facut dimineata, ca sa zic asa, c'a mea inca e plina de tot soiul de kestii. si fireste ca floricica de la cesar n'a dat deloc inapoi, ooof!

Pisicot spunea...

Enjoy your weekend :)
Cu sau fără herpes.

nelu spunea...

:)) nu vreau să îmi dau foc la valiză, dar eu taman ce am scăpat de el. probabil se transmite virtual :)). L-am killerit cu aciclovir, parcă.

Anonim spunea...

:) imi pare rau de herpes...

someonenew spunea...

noapte buna, iti doresc o viata frumoasa, plina de spectacol, vise implinite, bulgari de zapada, realizari mai multe, multi fulgi, multi oameni de zapada, multe doze de bere, multe baclavale, multe ciocolate albe, multe zile cu soare (ca cea de azi) eu am de gand sa fac ceva mare maine, am de gand sa mi iau viata in piept, vreau sa plec in sfarsit de acasa, am bagajul facut, am tot facut, vreau sa realizez ce vreau , sa fac ceea ce simt, vreau sa ma simt implinit, de asta iti doresc asa multe ca n-o sa mai intru asa des pe net, ca plec din orasul meu, plec in bucuresti, sper ca acolo...sa ma astepte ceva frumos...succes la scris! eu sincer, te am citit ! t pup , ps. o seara frumoasa, domnisoara!

Lucian spunea...

n-am prea inteles cum e sa faci ordine intre medicamente, eu cand ma apuc de asa ceva inseamna ca arunc cateva tablete de aspirina pentru ca sunt expirate :)

Anonim spunea...

aspirinele sunt mai bune expirate. cel putin la gust... :)