24 oct. 2008

In Mr. Green We Trust

cu siguranta, zilele astea, cu toata criza financiara mondiala, verdele e o culoare la moda. verdele banului, fireste. si, cum scrie cotidianul, verdele copacilor, a caror disparitie cica ar afecta planeta mai mult decat o face criza financiara. iata de ce neste oameni de stiinta din america au gasit de cuviinta sa inverzeasca pana si'o pisica, un motan de sase luni, Mr. Green pe numele sau (cum altfel?!)

apropo, cica pisicile sunt ideale pentru astfel de experimente pentru ca, genetic, ar fi destul de apropiate de om. deci apelativul "pisi", da?, are si un substrat stiintific.


pentru a verifica daca se poate interveni asupra adn-ului ca metoda de tratament pentru o serie de boli, za saientistz i'au bagat lui Mr. Green gena cu stralucirea si se pare ca treaba a functionat, pentru ca patrupedul e remarcat de la distanta pe timp de noapte taman pentru ca straluce cam ca luceafarul din poezia lui eminescu.

ca luceafarul, ca demiurgul si cumva totul ajunge la god pentru ca si saientists astia se joaca tot de'a god, da' pe bani green. god are reclama negativa pe cateva autobuze londoneze pe care sta scris: "'There is probably no God , now stop worrying and enjoy life" :)

sigur ca miile de oameni care s'au dus la iasi sa se pupe cu niste oase vor fi primii care se vor bucura de viata. si popii, care, apropo de verde, au cerut si ei mariri de salarii, ca cica si ei ar fi tot un fel de dascali. amin!

ps



4 comentarii:

Rareș spunea...

Oai, ce eerie e prima fotografie!

hadean spunea...

:-))))

Pisicot spunea...

Eşti nebună :P

ruxa spunea...

rares, daaa, am luat'o din daily mail, cica ar fi kiar mr green

adi, ma bucur ca esti vesel, io zic ca situatia nu e roz, zau, e verde!

pisicot, ha! bine ca esti tu normala! :P