27 aug. 2008

musicless

la fel ca si anul trecut pe vremea asta, contabilizez canicula si, cu toate ca nu regret vara stresata de job, ma gandesc cu nostalgie la sezonul estival care pentru mine a cam lipsit. n'am invadat terasele iar A2 imi e mai mult decat familiara aproape numai prin prisma deplasarilor de serviciu.

acum, cand linistea se instaleaza temporar peste lumea normala care s'a toropit cat de cat mai agreabil prin vacante, eu plec iar la mare, la scoala. de vara. vai de capul lor de studenti, atat va zic!

dar nu despre asta era vorba, si nici despre faptul ca n'am bagaj facut si nici lista si nici nu stiu daca ce'as avea kef sa iau la mine e sau nu curat.

e vorba despre faptul ca azi (calendaristic, ieri), pe la 10 jumate, sau poate era trecut de 11, seara, vreau sa zic, a venit toamna. o pala de vant mi'a aruncat frunze uscate in martini-ul meu tonic. si ca sunt oarecat musicless pentru ca nu mi'e clar daca zilele astea sunt sau nu ok cu mine insami

si am vrut sa pun wake me up when september ends da' e prea lalaita, sau u2 - stuck in a moment you can't get out of, dar e prea acuta, sau, nush de ce, ub40, orice, da' mi se pare aberant si fals.

asa ca, desi as pune muzica, nush ce muzica sa pun, asa ca nu pun. na!

6 comentarii:

Anonim spunea...

sa fim optimisti...eu as miza pe Looking for the summer, Chris Rea

Ionouka spunea...

Stii remake-ul "Septembrie" al Aurei Urziceanu cu Aurelian Andreescu? Merge la fix cu o seara moale de vara-toamna... Si cu un martini tonic.

ruxa spunea...

chris rea e fix de o decapotabila vintage in drumul (vechi) catre mare. si io ma duc cu un hyundai accent, de serviciu. nu bun.

ionuka (wellcome): cam tristuta.

all: am gasit o varianta care ma face sa ranjesc. just the thing i needed. e'n dreapta primei pagini :)

Tea spunea...

The Doors - Summer's almost gone

ruxa spunea...

tea: welcome :)
merge!

Pisicot spunea...

Summer moved on - A-HA, uitasem de el :)