5 aug. 2008

in vama...

... e frumos. cred. de fapt, n'am de unde sa stiu, pentru ca azi am plecat la 10 si'am mai revenit dupa opt seara. intre timp 'am intalnit cu o multime de oameni, am facut puzzle cu diagramele de cazari, am baut multa cafea (cand te duci in vizita in diverse institutii toata lumea iti ofera cafea si tu tre sa fii politicos si sa zici ca bei, si chiar sa bei), am mancat cea mai buna piersica, ever (care avea parfum de caisa), am luat doua avize, alta firma de paza, corturi jandarmeresti, saci de gunoi, am avut emotii pe scaunul mortului (sofer nou) si am ajuns si la spital :)

daca anul trecut am venit la folk you in plina criza de sciatica, cu gatul ingulerat precum maria antoaneta, anul asta am reusit doar o modesta luxatie entorsata sau entorsa luxata, cu tendon sau asa ceva. in fine, va scutesc de amanunte mediale, ca oricum nici io nu pricep ce scrie pe reteta cu scris de medic, da' bref port un bandaj strans cam ca ghipsul pe care n'am vrut sa mi'l pun si am descoperit ca nici o farmacie decenta din judetul constanta nu s'a gandit sa vanda fasa elastica neagra. asa ca port inca bandajul din spital care e alb-galbui de la rivanol (cica e antinflamator) de zici c'a facut cineva pipi pe mana mea.. dar sa nu fac misto de ea (de mana) ca inca e umflata si ma doare ca dracu.

in rest, paradoxal (sau totusi poate ca nu), simt ca am tone de adrenalina si aproape ca m'as duce si sa dansez nitel la stuf sau macar sa fac si io o baie, ca si'asa ma invidiaza unii ca cica's in vama o saptamana. ce trai pe asta, o plateste ziarul ca sa stea la mare, auzi! :)))))))))))

8 comentarii:

Pisicot spunea...

Deci te-au lăsat genunchii şi te-au luat încheieturile de la mână? :-)))
Te-ai băbit, ţi-am zis.
Vezi că ai offline.

ruxa spunea...

aiurea, esti tu invidioasa ca n'ai si tu o luxatie. si nici n'am zis cat era de cute doctoru.. m'as mai luxa odata! :))))))

Anonim spunea...

Beeeeei, eu am căzut în fund şi m-am tăiat la picior în aceeaşi zi, na! Se pune?

Anonim spunea...

(hm...la anu ar cam fi sa fie rîndu piciorului;). dreptu, de preferinta:))

of, si iar of!! da -pîn'la urma-festivalu sa iasa bine, ca mîna...;)
da sa pup (cît sa nu treaca, daca tot e doftoru cute)

Anonim spunea...

am un feeling de presimtire ca e mana cu care ai miscat luna
veeeeezi?!! :)

hadean spunea...

lasa ilinco, decat nimic, buna si luxatia :-)
sa te faci bine. spor. distractie!?!

Anonim spunea...

Si unii kat si-au dorit cand erau mici sa patzeask ceva la mana, s-o rupa, sa aiba ceva acolo k sa aiba bandaj, ghips, din astea...(intre timp m-am facut mare si mi-a trecut pofta de a-mi rupe mana)

ruxa spunea...

pisicot: se pune, hai, treaca de la mine!

ciocolato, sar'na! la anu cred ca doar un deget, asa ar fi logic. si peste doi ani numa' un unghie :))

just lethal: zilele astea, lumea, nu luna :))

adi, sar'na de urari. o sa dureze nitel cu mana, distractia nu e in program... asta e, poate al'data. acuma e munca la greu :)

teo, se poate, se aranjeaza, parol! :)