9 aug. 2008

folk you - ziua doi

era mai rece, aseara, dar cu mai multa caldura (parca) dinspre scena. la patru trecute s-au terminat recitalurile, cu seicaru, care a mai cantat si in culise, doppo festival, o piesa in foarte prima auditie. ceva cu sa plecam desculti. nu ma intrebati mai mult, ca era oricum o ora mica si zide'a binelea cand am ajuns, in fine, la somn.

lume cat vedeai cu ochii, si dincolo de raza (mea) vizuala. deh, 167 de cm cu totu nu te ajuta prea mult cand e sa vezi departe, noroc ca am pile, hi hi hi, si m'am cocotat pe scena. doar ca acolo te orbesc reflectoarele si tot nu vezi. da' mi'a luat spre un sfert de ora cu bataie ca sa ocolescu multimea prin spate.

acu este foarte cald si vine un pui cu smantana si cascaval de la soni, si soni insusi, febril, amestecand in ceaune. mai am doua cazari de facut si basta cu diagrama. stratan a ajuns, mai trebui baniciu si gata.

e prima zi in care reusesc cat de cat sa ma linistesc, sa'mi priasca nesul de dimineata si, probabil, jack-ul de diseara. oricum, asta din urma e terapeutic: noaptea e foarte frig. bine, pentru cineva care fuge de colo colo prin spatele scenei, descult, pen'ca'l enerveaza papucii.

si tot azi, acu, cand scriu, in ciuda faptului ca mi'a mancat o cantitate apreciabila de neuoni si fasa elastica (printre multe altele), imi pare rau ca se termina... :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

se termina ca sa inceapa altul... citeam "ultrascurtele" tale si ma gandeam sa-ti scriu.

ruxa spunea...

:)
au mai atras si altora atentia. le skimb mintenas

Anonim spunea...

pai, de ce, daca au atras atentia?

maria spunea...

pai uite ca si astea atrag atentia

ruxa spunea...

rares: pentru ca se schimba situatia :)

maria: u know the story attached