8 aug. 2008

folk you - prima seara

in fine, a inceput! prima seara a fost ok, s'a terminat cantarea cu alifantis & zan pe la vreo 3 fara un pic, si lumea tot nu plecase.

ca de obicei, dincolo de grijile din culise (multe, marunte, draci, dupa caz, dupa vorba, dupa port), mie mi'a placut publicul de la concert. au inceput sa vina inainte sa se termine probele, pe la sase jumate, si au mai plecat cand s'au terminat toate recitalurile, spre trei, incolo.

io am plecat mai incolo nitel ca am adunat gunoaiele de pe plaja. si am plecat la bibi. da' nici aici nu aveau hamsii. va zic, e penurie de hamsii pe litoralul romanesc, sunt f dezamagita. pe putin sase-sapte drumuri la mare si nici unu cu hamsii.

mana e ok, ia calmante, si azi nu port fasa elastica (e jegoasa, v'am zis ca trebuia neagra!), capul e tot pe umeri, sub sapca si dincolo de okelarii mari de soare. si e si soare - multamesc, nalu!

tre sa fug acum, asa ca va ofer meniul zilei de azi si de maine, ca poate va tenteaza un drum la mare si nu stiti clar de ce! :))

Vineri
Ducu Bertzi
Adriana Ausch
Maria Magdalena Danaila
Maria Gheorghiu
Adrian Ivanitchi
Florin Chilian
Mihai Margineanu
Vasile Seicaru
Adrian Sarmasan
Cristian Buica
Emeric Imre


Sambata
Dinu Olarasu
Mircea Vintila
Marcela Saftiuc
Baniciu
Poesis
Tatiana Stepa
Magdalena Puscas
Narcisa Suciu
Pavel Stratan

3 comentarii:

innuenda spunea...

Wow, pe mine m-ar tenta ambele zile. Îmi place folkul de mor! Dar nu am cum să fug la mare. Deşiii...unde zici că-s spectacolele astea? Că dacă plec la 20.00 diseară, pe la 23.00-23.30 sunt acolo, stau până la 3 dimineaţa la folk, dorm 4 ore, la 7.00 sunt pe plajă, stau până la 8.00, fac o baie şi la 12 sunt în Bucureşti la întâlnirea pe care o am.:))) Neah, nu cred că merge! Dar mi-ar fi plăcut o nebunie de asta. Se vede că nu mai am 20 de ani!:)

ruxa spunea...

ete na, abia daca nu apari esti baba!

Anonim spunea...

Poate e bine sa mai apara si numele celor noi atunci cand canta, altfel vom spune ca nu exista generatie noua de folkisti. Am inteles ca au cantat si Silvan Stancel, Teodora Iacob, etc