17 aug. 2008

cu avariile pornite

cosmetica, botez, shopping (reducerile reducerilor la aldo, numa' doua perechi, totusi), amica, martini tonic. si cantecul asta, pe care l'am auzit dupa niste vreme si mi'am amintit ca'mi placea - si clipul



si fraza "trebuie sa'mi iau concediu" repetata ca o litanie. nush de ce nu plec, probabil pentru ca prima parte, oricat ar fi ea, e destinata unor renovari prin casa si nu am energie pentru asa ceva, si pentru ca pe 27 incepe scoala de vara, uffa!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Concediu scrie pe tine. Hai lasa renovarile pentru mai incolo, si fugi si tu undeva.

ruxa spunea...

oricum nu pot pleca inainte de scoala de vara, asa ca renovez pana atunci. ma rog, cei din jurul meu pretind ca asta e un vis frumos, sa cureti peretii si sa pui parchetul la punct intr'o camera in maxim o saptmana. io zic ca e realizabil. vedem :)

nelu spunea...

eu îţi ţin pumnii, dacă nu cumva pentru camera aia lucrează vreo 6 meşteri zidari :D

Anonim spunea...

Sigur ca se poate, dar o sa iti cam smulgi parul din cap. Faci o bucurie la motan cu parchetul. E ca si cum m-ai lasa pe mine inchis intr-un depozit de ciocolata.

ruxa spunea...

aaa, nu, doar vreo doi zugrafi si doi parketari

octavian: pai intentionez ca sony sa plece in tabara de pisici in perioada respectiva :)

nelu spunea...

cu parchetul nu e panică. se pune uşor. eu am avut doar un parchetar care şi-a făcut treaba în câteva ore. menţionez că vorbim de două camere.

ruxa spunea...

eu am parket, d'ala masiv. nu pun, rasketez si paluxez.. deci.. samba! :)

nelu spunea...

ouch!