9 nov. 2007

sex oral la high heels cafe

care mai e bursa oralului pa beller/dorobanti?

deunazi m'am revazut pe 360 c'o fosta colega de liceu, raluca. ne'am convorbit pe messenger iara azi am reusit sa ne sincronizam agendele (ce tare suna asta, este?!) si sa ne vedem undeva in centru, intre joburi si case. dorobanti/ beller. high heels cafe.

locu e dragut, canapelele's comode, muzica e uneori prea tare si nu de cafenea (variaza intre house, latino si ceva mai linistit), serviciul e rapid. atat de rapid ca nu te prinzi cand iti zboara ceasca din fata, fara sa te'ntrebe nimeni daca mai servesti sau nu mai servesti. ma rog.

eu ajung nitel inaintea ralucai, comand o cafea dubla. vine si raluca si'ncepem sa depanam ce'am facut in ultimii 13 ani. cu bataie, de fapt, ca ne'am vazut si'anu trecut prin decembrie si am mai povestit si'atunci cate ceva.

ea'si ia ceai. imi iau si eu, dupa cafea, si tot bem ceaiuri vreme de vreo... patru ore de povesti. f fain. la final, fireste, nota de plata. pana la nota, insa, e drept sa notez ca mi'a placut toaleta lu doamnele: f cocheta, cu tapet, placut, zau!
asa. nota de plata, deci. 90 d lei. scria asa: sase ceaiuri - 60. un ceai cu miere - 12. cafea - 12. doua miere - 4. un extra lapte - 2. iaca.

in nesimtirea mea de caine turbat (nush a cui e expresia asta, da' se pupa) m'am enervat. ca n'am priceput ce'i aia ceai vs ceai cu miere si alta miere. n'am priceput de ce e ceaiul 10 lei in loc de 6, cat scria in meniu. si n'am priceput, in genere, de ce, daca mi se cere un pret asa de nesimtit p'o cana cu apa fierbinte si'un plic cu ierburi, de ce, zic, mierea aia nu e inclusa in pret. sau laptele de la cafea. cerem un meniu. in meniu (cam rupt) ceaiul e sase lei. peste sase lei, trecut cu pixul, 10, respectiv 11 - ala cu miere. aaaargh!

il kem pe pustiu care ne'a servit. il rog politicos sa'mi aduca un sef. zice ca de ce. ma uit la el gen "care'i treaba ta de ce? e treaba mea cu sefu ala, damn it", si el zice ca el e sefu. m'a bufnit rasul, serios, sper ca nu i'am ranit sentimentele. ala era un pusti cu acnee pe fata, ma'ntelegeti, departe de atitudinea de a avea o dugheana de fite in centrul bucurestilor. ii zic ca vorbesc serios si'mi aduce o duduie cu o atitudine mai potrivita. se'ntampla sa stiu ca "sefu" e un domn, da' am zis sa fiu cooperanta.

ii explic, imi serveste povestea cu meniurile modificate la repezeala, ii zic ca nu cumpar, adauga, oarecat zeflemitor, ca patronul e liber sa puna si trei sute de mii un ceai. da, zic, da' sa scrie si in meniu treaba asta. in scarba, imi arunca sa platesc cat vreau. modific preturile cu pixu pa nota de plata, iesea 60 d lei, am lasat 70, ca, na, serviciul a fost rapid, cum ziceam.

ce naiba, daca cer 12 lei p'un ceai, n'ar trebui sa'si permita neste meniuri noi?! ca de restu' am inteles ce primesti! si io nu's vreo monicã!

21 de comentarii:

Someone spunea...

Urăsc chelnerii nesimţiţi. Realmente îi urăsc. Muriţi, muriţi, muriţi.

ruxa spunea...

pai atunci ori iti faci provizii de rabdare ori mananci numa acasa si la cunoscuti. fin'ca taman astia nesimtiti is majoritari :(

praradko spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ruxa spunea...

nice to see you, too, even thou i ca'n even spell your name :)

UnCopilutz spunea...

Dacă împarţi suma iniţială, de 900.000 lei la cele 4 ore state, nici n-aţi fi plătit aşa mult!

ruxa spunea...

uncopilutz: ntz ntz, nu asa se pune problema :)

praradko spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ruxa spunea...

actually, no, it's not a sexual post. it's just a... sort of speaking!
it's about a bigger-than-it-was-supposed-to-be bill in a cafe :)

praradko spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ruxa spunea...

waiter tried to make an extra buck :)
he didn't manage to do it, after all. but he tried :)

praradko spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Era spunea...

O mizerie de local.

Anonim spunea...

Va inselati in privinta localui
in primul rand nu te duci intr-un local ultracentral cu prazul in traista fara sa sti sa te porti fara sa fi pregatit financiar si mai ales educational,daca ai fi fost ceva mai atent in celelalte tari aceste servicii costa mult mai multa(Dar romanii nu prea agreaza ideea de a plati o munca sau orice alceva sunt fani 2 in 1 si du nevasta de ziua ei la otoservire)

ruxa spunea...

Anonim, daca ai citi textul ti'ai da seama ca ai facut un comentariu care n'are nici o legatura cu ce scrie acolo.

relaxat spunea...

Buna Ruxandra, scuze ca te deranjez, acest blog este al tau personal? daca da m-ar interesa sa ne vedem pentru a discuta de un proiect pe parte de PR, imi place cum scrii

ruxa spunea...

da, este al meu. poti sa'mi scrii la plictisita at gmail dot com

Maura spunea...

Fa ma sa inteleg, tu nu ai vazut cat costa un ceai, fie ca era scris cu pixul sau tiparit ? Daca erai in localul meu si incepeai sa ti dai cu parerea ca e scump sau ieftin, iti luai un sut in partile moi.

Daca e scump in Dorobanti, mergi in Colentina sau Dristor, diferenta de pret va fi sesizabila.

Anonim spunea...

te-ai gandit ca poti face reclama negativa cafenelei desi este vina ospatarilor ?

Anonim spunea...

Nici tu naratorule,nu esti mai breaz decat ospatarii din cafenele,cluburi,etc.Mai intai ivata sa scrii corect romaneste,nu cu ''tz'' ,''k'' in loc de ''ca'' si multe altele....si abia apoi sa sa scrii pe un blog.

Anonim spunea...

Romania se transforma datorita anonimilor...:D well done/said

Anonim spunea...

povestea asta e fara sens...ia cand mai iesiti voi in oras sa cereti si un pahar apa de la robinet ca de aia iesiti in oras...de ce nu stai tu acasa si faci ceai la ibric ca pe vremea lu' "nea' nicu" ca asa suntem obisnuiti...sa bem ceai si cafea la un local mai si stam 4 ore doar asa ca rulaj de clienti...din banii tai au mai deschis o cafenea...dute frate stai acasa