17 aug. 2009

domnul sony e cel mai destept

buna ziua!

sunt eu, domnul sony, am trecut sa sterg panzele de paianjen. da, cu coada, natural. si'asa zice ea ca nu fac nimic. fac, uite. juuuup! jup! si aici, in cooolt, sa se vada firma: pr intre randuri. ca si cum!

mda. ea nu mai scrie de vreo zece zile, ba si mai mult, aproape doua saptamani. are treaba, cica. parerea mea e ca nu mai are inspiratie. chiar si in ceea ce ma priveste mai inventa un nume, o porecla, o ceva.. acuma.. sony tampitule sau sony iepuras, atata stie... pfffff!

la folk you a fost bine, asa mi'a zis. ciudata senzatia, ca desi in culise, nu mai era spectacolul ei. si apoi tatiana, of, da, a fost cam trista. un we intreg a fost asa, abulica. n'am reusit nici macar eu s'o inveselesc. dar acum e bine. simt io.

da'.... de fapt, ce? va intereseaza ce face ea? las' ca vine si va zice singura. ce's io? piaru ei?? eee!

eu fac bine, in caz ca va intrebati. mi'a luat si graunte si plic, si pepene galben, trebuie ca e zodia mea norocoasa. si aseara am mancat pateu! si'o musca, ma rog.. nu prea mi'a placut.

si mi'am facut cont de twitter (DomnulSony, cum al'fel?!), ca sa'mi tin la curent admiratorii cu activitatile mele curente. ma gandesc sa scriu si'o carte, doar ca imi e cam greu cu butoanele. cred ca s'a stricat sau asa ceva cutia de pe birou, asa ca scrie acuma la un fel de carte mai mare, cred ca'i zice miao sau asa ceva.

e drept, acum pot sa'i stau chiar in cap pe marginea de la canapea. si uneori ma urc cu labele pe miao ala... ah!

nunu, vine, ietati'ma, trebuie sa plec, daca ma prinde la taste iar sunt sony tampitule! fug papapa

PS pentru generalul, da, domnule, sigur ca pot sa cant! orice gen doriti imi sta la inde..laba sa abordez! va salut!

3 comentarii:

Rareș spunea...

Acu', că e bine, e bine.

Iza Oana spunea...

=)) Salutari Domnu' Sony! Numai bine ii dorim la stapana ta;)

Pisicot spunea...

Şi uite-aşa intrăm în era dominaţiei animale :))