27 iul. 2009

bucuresti, te regasesti?


finalul asta de saptamana m'a prins acasa, dar nu in casa. cu prilejul si pretextul vizitei in tara a unei dragi prietene, am batut centrul orasului la pas. am redescoperit locuri si bucurii mici de care uitasem (da, si magazine) si o terasa recent deschisa, o adevarata oaza in orasul de asfalt si manea!

(atat de faina, ca nici nu zic unde e!)

acolo am vazut, sambata seara, les triplettes de belleville, o animatie minunata, pe care v'o recomand cu caldura. si un beagle foarte scandalagiu :))
azi am fost pe lipscani si'apoi, seara, la MTR, unde am revazut e pericoloso sporgersi, pelicula lui caranfil, in prezenta regizorului, care inca mai zambeste la unele dintre fazele din film. si am dezbatut niste probleme foarte serioare cu un pisoi cu papion. pisoi pe bune :)

pe scurt, un we in bucuresti, dar cumva din punctul de vedere al unui turist. si stiti ceva? nici macar n'a fost rau! ba a fost chiar misto. totul e sa nu interactionezi cu prea multi oameni...

mersi, laura!

4 comentarii:

B85CSP spunea...

Eu iubesc orasul asta. Probabil pentru ca am invatat sa-l vad, l-am cunoscut cum cunosti o fiinta cu care convietuiesti si-l cunosti, te obisnuiesti cu mirosul lui, cu aspectul si programul lui...
Ma bucur sa vad ca si tu vorbesti frumos despre orasul in care traiesti :)

Anonim spunea...

offtopic
am ajuns din intamplare pe blogul tau cautand programul de folk you 2009...imi place pseudonimul tau(daca are legatura cu ceea ce cred eu si nu e doar o coincidenta...) daca as fi barbat as semna tot cu pseudonim petre barbu.

ioana spunea...

afisul filmuletului m-a dus cu gandul la o alta poveste cu bellevile si bucuresti: zana carabina citita pe o terasa, acum vreun an si ceva :) deci, trebuie sa repet istoria ca sa redescopar orasul ce l-am adoptat.

Anonim spunea...

Pai ni-l recomanzi, dar nu ne spui unde e?... :(