18 iun. 2009

she's alive! :))

mda, stiu ca n'am mai scris de ceva vreme. stiu si ca iar zic ca n'am timp, uite: n'am timp. am chef, totusi, de scris, imi fac notite (mentale) cu chestii de scris, si nu gasesc ragaz sa scriu. si fazele trec si nu mi se mai par asa de faine. of.

aseara am fost la gogol bordello. fain frumos, dar cozile la bere-apa-suc erau mai mari de 40 de persoane. ca erau numa doua chioscuri de bere-apa-suc. eu n'am vazut mai multe, anyway. si la toaletele ecologice erau cozi imense. am baut din apa strecurata fraudulos la locul faptei, c'aveam agenda peste sticla si nu s'a vazut. si'am renuntat la toaleta.

desi inceput (mult) mai tarziu decat anuntat, concertul a fost misto, publicul dedicat, iar solistul, eugene hutz, a facut ca toti dracii. in sensul bun al cuvantului. si la final, bonus, jam session cu taraful haiducilor - foarte tare!

bon. asta e "la zi", ca sa zic asa.

fara absolut nici o legatura, as vrea sa'mi zica cineva de ce gospodinele model care folosesc cilit si cif si domestos au, inainte sa foloseasca cilit, cif si domestos, cazile, chiuvetele si toate alea prin casa atat de murdare! da' murdare rau de tot! ce gospodine model sunt astea?!

/.> (acesta este adaugirea domnului sony la acest post, realizata de fundul sau asezat pe tastatura!)

4 comentarii:

Ionouka spunea...

Aaaah ce misto a fost concertul!! Nu stiu ce maninca nea Eugene, da' a fost absolut genial, zici ca ne-a turnat amfetamine in paharele alea lesinate cu cico. Ca berea s-a terminat destul de devreme.
Welcome back.

ruxa spunea...

ionouka, dap, fuse tare fain. daca stiam de dimineata si'mi luam incaltari fara toace inalte era si mai fain. asa m'am batait mai mult pe loc :)
sar'na de back, o sa ma straduiesc sa si raman mai mult in zona :)

Anonim spunea...

end steing alaiv, da?

hihi, intrebarea asta si-o pune jonas de fiecare dtaa cind vede reclame de-astea. de fapt dupa ce trece reclama, ca-n timpul ei e ocupat sa recite textele, ca le stie mai bine decit formulele de la artimetica si ce-o mai fi'nvatat el pe la scoala aia.

stiu ca e pentru mine mesajul, sony, ai lav iu tu! xxx

benny(dana) spunea...

vreau si eu...(:(