26 iun. 2009

nasol

cand eram prin scoala generala nu exista "petrecere" fara michael jackson. dirty diana imi parea superpiesa si da, am si incercat sa imit pasii aia serpesti, deplasarea cu picioarele tarsite. nu mi'a iesit (prea bine) niciodata. da' era fun.

am ramas un fan declarat al clipurilor lui si am urmarit, sceptica, incercarile de a se trasforma, dintr'un baietel negru si cret, intr'un megastar aproape alb si fara nas.
sunt sigura ca sunt milioane de fani care au o zi proasta azi din pricina vestii ca MJ s'a dus sa se'ntalneasca c'o serie de artisti - disparuti si ei - si ca nu se mai intoarce.

am vrut sa postez stranger in moscow, care e'n top 5 clipurile mele favorite, si apoi earth song, da's prea triste, mai ales in context. asa ca ascultam & vedem

2 comentarii:

Cindereye spunea...

Zic ce-am zis si la o discutie despre Depeche: N-am fost niciodata fan Michael. Mi-au placut cateva melodii si atat. Iar in perioada cand eram roacher de liceu chiar nu il puteam suporta :) Acum simt ca mi-a murit tineretea...

ruxa spunea...

nici eu n'am fost niciodata genul care striga "michael, i love you" inainte sa lesine, dar mi'au placut multe dintre piesele lui, mai ales alea de pe bad, cred ca asa se chema albumul, si, mai tarziu, majoritatea videovlipurilor lui. omu' era perfectionsit, imi pare. well, RIP, MJ, ca sa zic asa.
si eu am aceeasi senzatie, am fost teribil de nostalgica zilele astea.
PS eu eram depeche-ista in primii ani de liceu. mai printr'a 11-a am cotit'o spre rock :)