2 iun. 2008

dupa ploaie, dupa melci..

… ca asa e poezia. si nu numai, asa e si ritmul p’aici. de fiecare data cand ies p’afara sunt (inca) surprinsa de agitatia lipsa fata de capitala democratiei romane. de ce sunt astia asa de calmi si relaxati... nush! ei n’au probleme?!

zi de vara, deci, pana’n seara, cand s’a pus pe tunat si fulgerat si turnat. culmea, eu tot in rokia alba, lunga de matura pamanatul, asa ca rokia asta a prins si ploaie bucuresteana si ploaie franfurteza. e murata cosmopolit. si eu la fel, as zice. da’ mie mi’a placut asa de tare ca la un moment dat am dat’o naibii de prevedere si’am pornit prin ploaie, tipa tipa, cu rokia prinsa bine’n mana ca o doamna ce mi’s. era cald. inca e. cumparat clarins si clinique. platit cu mastercard in lei – deci se poate, ura! si agenda de la esprit, doamne, cata papetarie era acolooooo!, si o alta agenda, hihi, si tehnologie ieftina, 11 euro 2 giga de mini sd. si h&m, de unde am luat.. hm, ma rog, treaba mea! si niste bluze. bine, bine, si o pereche de pantaloni. si’un popas la lush ca mi’a fost mai la indemana aici decat la orhideea.
pantofii sunt scumpi, deci nu. restul, haine si farduri si accesorii, sunt mai ieftine decat la noi. deci da. fetele de’aici n’au aflat ca moda cu leggins e out, mai toate poarta colanti. baietii nu’s ce poarta, ca eu ma uit in ochii omului, da? ochii, fereastra sufletului, daa?

am scapat la shopping, si’am primit un machiaj gratuit. natural, de vara. si mi’a placut teribil.

la hotel, dupa dus, lenevesc cu laptopul in brate, si ma gandesc ca sunt prea tanara ca sa stau in camera. mmm, barul de jos se keama ceva cu life. pai nu despre asta e vorba? it’s my life, vedeti, asa e cantecul.

8 comentarii:

maria spunea...

da' matale nu trebuia sa fii la intalnirea cu marele blond la ora asta?

robin simion spunea...

cumva marele si batranul blond? :))

miki spunea...

marele si batranul blond oxigenat, as adauga eu.

dar barul din josul hotelului? nu e trist? nu mai bine mai dadeai o raita prin franfurt? sau macar erau baietii frumosi si in barul din josul hotelului? cat sa te uiti in ochii lor, evident.

Anonim spunea...

încetu cu'ncetu te apropii de bruxelles

Anonim spunea...

maria, intalnirea in e in seara asta. dar si aseara, tot un blond. fara pantof rosu :)

robin: te roade invidia, simt, chiar si de la 1200 si cati or fi de km tot se simte :D

miki: n'am stat acolo ca nu se fuma. am ajuns intr'un super loc cu pian si vocist, si mojito. casablanca-ish, ceva de genu :))

ciocolatacu piper: lista de concerte, pls :)

maria spunea...

cu mojito m-ai lovit raaaaau

Pisicot spunea...

Tonight is the night :)

miki spunea...

a incepuuuuut? cum eeeeee?