25 ian. 2010

radetul meu

ma puse elful de mare sa scriu despre radet. mie mi se pare oarecat neinteresant subiectul, dar daca tot trebuia sa (re)incep cu ceva, de ce nu, tot se poarta gerul ca subiect zilele astea.

so... treaba e cam asa. radetul lor, ala care'ti da caldura prin calorifer, e, desigur, foarte ineficient. in timp ce la ai mei acasa (cinci minute de mers pe jos de la mine) ramai fara piele daca pui mana pe calorifer, la mine e doar cald. de parca asta n'ar fi suficient pentru o temperatura... racoroasa (17-18 grade zice termometrul), eu n'am usi la sufragerie, le'am scos, asa ca spatiul e wide open. asta ma ajuta sa ma simt at large la mine acasa, dar nu ma ajuta la incalzitul casei.

asa ca radetul meu se compune din imbracaminte fleece, polar si alte asemenea, destinate in a ma tine departe de gripa porcina si de alte grozavii. la el mai contribuie si aragazul dar si renelul, prin intermediul caloriferului electric - masinaria care mai mult consuma decat incalzeste. as adauga ceaiul cu scortisoara si alte minuni, si, in fine, ca sa fiu fair, mai contribuie si domnul sony, cand se ghemuieste peste picioarele mele.

ma rog, io am zis ca nu e un subiect interesant :))

(scrie cine vrea, eu nu dau mai departe o asa leapsa!)

8 comentarii:

Valentin Serbanut spunea...

conducta aia calaie se pare ca se intinde pana in timisoara, in casa e la fel de cald.

Anca spunea...

17 grade? am inghetat deja! :))

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

dennis spunea...

domnul sony este ceva de plush? radetul functioneaza muuuult mai eficient daca lucreaza in asociere cu alt radet

ruxa spunea...

denis, domnul sony e un motan. daca o sa cauti p'aici, pe blog, inevitabil dai de el :)

dennis spunea...

eu sunt nou pe aici, adica de cand cu Daniel si anuntul lui Adi Hadean, dar promit ca imi fac timp sa aflu mai multe :D

Parmalat spunea...

Eiii... cu domnul Sony as vrea si eu sa vad o poza :)
Pun pariu k e fericitul detinator al unui stuf consistent de blana alba :)

P.S.: primul meu comentariu dupa ce mi-am luat reject pe mess :P

ruxa spunea...

parmalat
sony are destule poze pe blog. te invit sa le cauti :p