20 sept. 2008

miau


sunt eu, domnul sony. ruxa e mai mult plecata de'acasa zilele astea si ma cam plictisesc. nici pe blog nu scrie, asa ca i'am furat parola (!) sa vad si eu cum e cu blogul asta al ei.

da' nu prea am ce sa va povestesc, adica, na, singur acasa nu e totusi la fel de palpitant pentru ca nu am pe cine sa bat la cap cu mieunatul si cataratul intre om si obiectul sau de interes.

miercuri seara a trecuta pe'acasa si'a lasat o plasa mare si transparenta. pare ca erau o gramada de kestii interesante acolo, dar a dus'o in dormitor si a inchis usa. ma rog, asa a crezut ea ca ma tine la distanta, da' eu am sarit pe clanta si am deschis'o. in plasa aia nu era nimic suficient de interesant in afara de un fel de tablou de pluta pe care am incercat, fara succes, sa'mi ascut ghearele. scria ikea, nush ce'i aia, da' e clar ca nu au lucruri destul de atragatoare pentru un motan.

dupa aia am reusit sa dau jos jaluzeaua de pe una din usile de la balcon si mi'am ascutit napraznic ghearele pe ea, si am incercat sa pun pe fuga pestii din acvariu da' m'au ignorat total. ma rog, am incercat sa'i pun pe fuga cu forta privirii mele, al'fel ar fi trebuit sa'mi bag labele in apa si nu'mi place treaba asta. oricum, nu pricep de ce ii mai trebuie pesti daca ma are pe mine. am mancat niste graunte si dupa aia m'am culcat in cosul cu rufe.

azi dupa masa a venit si a plecat iar. nu stiu unde se duce, n'are bagaje la ea, doar pleaca. oricum, nu e'n apele ei, stiu sigur, ca eu simt, o cunosc foarte bine. m'am dus pe balcon si m'am trantit cu labele'n sus, sa ma mangaie, si m'a luat in brate si m'a pupat pe nas in loc de asta. e tare zapacita.

nu e mare sfaraiala cu blogul asta, nu mai scriu deocamdata. dar o sa pun si o poza, ca am vazut ca ea asa face. o poza cu mine, fireste, si cu vladut. care e un urs prostanac de plus. da' binevoitor, poti sa'i tragi labe'n cap si nu zice nimica. ea il iubeste mult, totusi.

nu inteleg de ce. eu sunt mult mai dragut! pa!

15 comentarii:

Anonim spunea...

supertare. de observat totusi ca dl. sony nu ataca incaltamintea si imbracamintea. atunci chiar cred ca s-ar fi intrecut cu gluma. :D

hadean spunea...

:-). deja e mult mai bună dimineaţa mea.

Anonim spunea...

Of, doamne, frumos mai scrii...
Dar sper ca n-are motanul dreptate ca nu esti in apele tale.
Sau macar sper sa-ti treaca repede si sa-ti fie bine curind.

Anonim spunea...

nici eu n-am mai scris pe la dumneata... cam demult, dar stii dumneata de ce... sa-i spui ruxandrei ca as vrea sa ii mai spun una alta si, poate, isi mai ia in bagaj - atunci cand il are - gandurile unui prieten. sau ale unui simplu om care ii impacheteaza ganduril, atent, ca pe niste camasi albe, proaspat calcate, gata de drumuri noi. si sa-i mai spui, draga domnule sony, ca drumurile oriunde s-ar duce, se intorc in acelasi loc. de obicei la dumneata, ca te iubeste. asa ca fii linistit.

Anonim spunea...

oh, dragul de el! pupa-i-ar lumi labutele lui agile si boticu mieunos!
tu nu vrei sa ma scrii, ruxa nu scrie, poate vladut, atunci?

ruxa spunea...

octavian: atac tot, da' nu pot sa fac asta public, nu?

adi: buna dimineata, da :)
ai putea sa'mi urmezi exemplul si sa dormi in continuare chiar si cand esti trezit brutal gen: "sony, da'te jos, animalule"

abigail: iti multumesc, e pentru ca nu scriu cu picioarele ci cu labele.
motanul are intotdeauna dreptate. in rest, sa speram ca, si mulmumim

rares: am auzit eu ceva, cum a fost? o sa'i spun, cand o prind. deocamdata e plecata. inca. de unde stii ca'i plac camasile albe? are o multime, cele mai multe, de fapt. si ma cearta cand ma cocot pe ele, de parca, ce sa spun, ar fi cine stie ce comori, of!
deocamdata nu asculta de mine, nu e suficient de mult in preajma mea, dar cand o prind o s'o impiedic sa mai plece si s'a pus sa ma asculte.. torcand :)

lumi: dadada, uite'ma cum stau cu toate labele in sus, te rog mult sa ma ierti pentru data trecuta, live, eram nitel stresat, dar in genere, sa stii, sunt un motan foarte voios si sociabil
ruxa o sa mai scrie, sigur. vladut nu poate ca are labe scurte si nici nu prea mai are plus in ele, ii cam atarna, hi hi hihi :)

Anonim spunea...

te citesc...si nu te comentez:)

ruxa spunea...

acu'... n'ar fi totusi prea haios sa comentezi stilistic postarea unei pisici?! :)

Pisicot spunea...

MEE-AWW plăcut şi mie :)

ruxa spunea...

pisicot, tu esti febletea mea de cand cu un post anterior cand ai zis ca's dragut sau asa ceva :)

Pisicot spunea...

E ceva mai complicat de atât...

Cindereye spunea...

"Veneai pe rau sau rau erai..." :) Cum adica nu e Ilinca in apele ei? Si ce cauti cu Vladutz in pat?

nelu spunea...

vezi, buey sony, d-aia nu îmi iau animăluţ în vastul apartament..că m-ar da în gât în văzul lumii că îl las singur acasă...ntz ntz ntz

Valey spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg

ruxa spunea...

pisicot: dada, dragut si complicat :)

cindereye: aaaaa.. paaai vladut are voie in pat si si io am voie, sigur am voie, stiu eu!

nelu: am auzit ca totusi a plouat la cohen, sau cum a fost, de fapt? :D

cindereye: am voie, zau! :)