24 sept. 2008

şi pãtura.. hîc!

zilele trecute, dupa cum a povestit domnul sony, am fost la ikea pentru diverse kestii care'mi erau necesare intru instaurarea noii-ordini-pe-care-o-s'o-si-pastram, ha ha ha!

oricum imi mai trebuie niste rafturi pentru carti, da' asta e partea a doua. deocamdata sa zicem ca situatia poate deveni controlabila.

la ikea, harmalaie, lume, calcule, socoteli, cosuri, da'te, dom'le, la o parte, ca nu vad, oameni amabili si romani. imi place ikea, fie doar si pentru ca toate propunerile lor de amenajare - in magazin sau catalog - arata teribil de ordonat si ergonomic, iar eu am obsesia de a nu avea casa nici asa si nici asa (in schimb e extrem de cosy si personalizata, na!), asa ca de fiecare data cand am dispozitie de a investi in casuta mea (e apartament, da' asa'i zic io, casa, ca vine de la acasa), ma duc la ikea si, de obicei - gasesc sau nu ce vreau - tot las un numar rezonabil de sute de roni la casa.

de data asta, insa, divertismentul excursiei a fost dat de o patura. nu stiu care sunt argumentele, poate damful de alcool care te ajuta sa dormi linistit in caz ca vrei sa te lasi si esti in sevraj, poate ca sforaie, sau se impleticeste pe picioarele tale chiar si cand sta pe canapea, ori face bancuri porcoase si rade singura. cam ca mine, cand am vazut'o! :)

14 comentarii:

Anonim spunea...

zi un banc porcos! :)

ruxa spunea...

roaga'ma! :P

Anonim spunea...

daca imi garantezi "porcosenia" bancului, as putea chiar sa te implor :)

Pisicot spunea...

Asta-i ca outdoor-ul de la spitalul CF2 (nu ştiu ce-i aia, da' e lângă Romexpo). Executăm analize complete (150 ron) pentru siguranţa circulaţiei. Traficului? Sângelui? Dracu' ştie :-))

Anonim spunea...

fa un banc!:) poate fi si porcos...sau nu.

ruxa spunea...

pisicot: pentru circulatia apei in natura :)

mircea, bancuri.ro - cred ca exista

alepse spunea...

"Beata" dragă, nu beată ... în traducere păturica fericită (beatus (lat.)= fericit)

Trebuia să pui şi tu o căciuliţă pe ultimul a şi dup'aia să faci poza :)

nelu spunea...

alepse, cum ar veni era fericită fără motiv, adicătelea consumase oareşce substanţe, cum ar fi băuturile alcoolice, deci era beată.
q.e.d :))

ruxa spunea...

nelu, iata, tu intelegi :)

plus beata adica betivanca, adica aia care bea. qed²!

Anonim spunea...

multumesc. a functionat. vrei sa-ti spun un banc?:)

Anonim spunea...

hai sa-ti spun eu un banc porcos...adica fara...perdea..
"Un tip se angajeaza vânzator la IKEA. Vine primul client, cere detergent, tipul îi trânteste pe tejghea cutia, clientul plateste si pleaca. Patronul, care îl urmarea din spatele magazinului, izbucneste furios:
-Pai, mah nu asa se fac vâzarile! Urmareste-ma pe mine si învata!
Intra în magazin o doamna si cere un detergent pentru perdele.Vânzatorul , plin de verva, începe:
-Poftiti, avem aici cel mai bun detergent pentru perdele de pe piata, vi le va face imaculat de albe. Iar daca tot spalati perdelele, uitati, avem un detergent excelent pentru geamuri, doar nu puteti lasa geamurile murdare daca va spalati perdelele! Si avem un alt detergent foarte bun pentru pastrarea si împrospatarea culorilor, ca sa spalati si draperiile.
Iar daca tot faceti curatenie generala, va pot recomanda o solutie excelenta pentru curatarea paturilor si una speciala pentru tocurilor geamurilor si o alta pentru parchet si mobila
Femeia, impresionata, cumpara tot si pleaca multumita din magazin.
-Vezi? Asa se fac vânzarile! îi spune patronul tânarului proaspat angajat.
Acum sa te vad pe tine!
În magazin intra o tânara domnisoara si cere tampoane O.B.
Vânzatorul i le pune pe tejghea si adauga:
-Si va mai pot oferi un detergent de geamuri foarte bun.
-Dar pentru ce? întreaba tipa nedumerita.
-Pai...daca tot nu va futeti...

alepse spunea...

@nelu şi ilinca - eu pornesc de la premisa că păturicile sunt cuminţi. şi fericite datorită endorfinelor, nu din cauza diferitelor substanţe aducătoare de fericire. :))

Anonim spunea...

sorina, asta nu e banc porcos! spune unul urat, te rog

ruxa spunea...

alepse, ai o parere prea buna despre ele :)