4 sept. 2008

bucuresti in wonderland

ieri eram prea obosita dupa drum, sedinte si intalniri ca sa am chef sa ma duc direct acasa, plus ca perspectiva frigiderului gol dupa o zi de inanitie era extrem de trista, asa ca m'am dus c'o pretena in mall. cu gandul eu - sa mananc la nordsee, ea - sa'si akizitioneze kestii mici de la etam.

pana la coada am akizitionat neste kestii mari si neste kestii mici de la diverse magazine si de mancat am mancat o kiftea la burger king, ca la nordesee mai aveau trei creveti obositi intre doua felii de chifla si alti trei creveti pane, dar care nu m'au inspirat, totusi.

dupa aia, pen'ca tot n'aveam stare de dus acasa, zicem sa haidem la un pahar de bere fara alcool - ea, si late mojito - eu, ca nu conduc, sic! zicem si facem, ca s'tem paroliste, asa ca ne parcam la o terasa d'aia de pe dorobanti, nu ca s'tem fitoase, da' acolo sigur gaseam terasa deskisa pe la 11 si ceva din noapte.

mai tarziu nitel s'a asezat langa noi un domn, el isi savureaza berea, noi ne vedem de'ale noastre. la um moment dat zambim comun si cand eu dispar nitel sa'mi pudrez nasu, domnu intra in vorba cu pretena mea. discutia agreabila, domnul strain dar fin, asa ca ne reunim la masa noastra si discutam despre birocratie, femei, barbati, retete de viata, tigari, legislatie, amezi de circulatie, toamna, calatorii si snobism

la un moment dat, io, care aveam vedere spre radu beller, le zic "here's alice in wonderland"

oamenii ma privesc nedumeriti, sceptici, dar pentru ca par totusi sanatoasa la cap, se intorc si dau nas in nas cu asta:


jennifer are 12 ani, e british-romanian, vorbeste si british cu accent genuine si romana fara nici un accent, ambele cu vocea lui minnie mouse, si vinde trandafiri. pentru ca amicul nostru a luat doi i'a facut, atentie, discount.

(auleu, acuma, c'am scris, imi aduc aminte c'am pus floarea in vaza aseara numa ca am uitat sa'i pun si apa. ma bazez pe flower power!)

oricum, o seara atat agreabila cat si memorabila. despre care probabil ca n'as fi avut de ce sa scriu daca locuiam intr'un oras civilizat, dar cum nu locuiesc intr'unu' d'asta, lucrurile decente, sarmante si de bun simt imi provoaca, inca, suprindere sincera

19 comentarii:

Pisicot spunea...

Mie-mi place că-ţi pudrezi nasul :)) Bănuiesc că e vorba chiar de pudră.

ruxa spunea...

da, il pudrez cand e cazu, dar nu ma deplasez la toaleta pentru asta, ca nu's kiar asa de doamna :))))

Pisicot spunea...

Deci până la urmă recunoşti că o faci în public :)

Ionouka spunea...

Pai si? Cum a ramas cu domnul fin? Va mai vedeti? Se mai vad? Sau a fost asa, doar o nebunie scurta de-o noapte in wonderland?

Anonim spunea...

mai mult ca sigur e o conspiratie. m-as mira ca domnul fin sa nu fie iepurele alb...

ruxa spunea...

pisicot: daca tu admiti ca te uiti, eu admit c'o fac. deal? :))

ionouka: (welcome, cred ca e primu comentariu? ca de vazut te'am mai vazut, doar ca nush daca la mine cu comments. parca nu, pana acum)
are adresa mea de mail. a ilincai, de fapt, nu a mea - a mea :)

just lethal, so far, so good, si nu cred ca e cu va urma
dar a fost misto asa, one evening stand. de cate ori sa apara si alice asta?! :)

Anonim spunea...

mwahahaha. in tara ei cred ca a fost directoare la balamuc. no offense. dar e din alta lume.

ruxa spunea...

ah, am uitat! "alice" are 12 ani. adaug si asta mintenas in post

Anonim spunea...

inteleg, dar chiar si asa, tot se califica. altfel ar fi discriminare pe baza de varsta.

ruxa spunea...

ma, alice era o profesionista pana'n varful pantiofiorilor ei de lac. deci era mega simpatica. n'a venit sa ne intrebe mieunat daca am vrea, daca s'ar putea, alice a venit si ne'a oferit aceasta sansa minunata de a va parfuma si colora o seara de toamna.. ce sa'ti zic, io daca as vinde roze noaptea pe dorobanti as fi cu siguranta mai slaba decat ea

Anonim spunea...

mie-mi place de un aurolac care vinde flori in vilacrosse. e baiat, mi-a zis un chelner, dar nu se stie de ce pretinde ca e fata. are caciula de lana vara-iarna. de cateva luni are si mp3 player si asculta la el si dupa fiecare vanzare face o coregrafie (uneori mc hammer, alteori michael). l-am intrebat cum il cheama de 3 ori: prima data il chema violeta, a doua oara nicoleta, si a treia oara simona.

Anonim spunea...

p.s. si stiu ca si tu ai o feblete aurolaca pe la tine-n zona. :D

Cindereye spunea...

De ce unii pot sa scrie spontan si frumos, iar eu nu? Vezi, eu n-as putea sa fiu niciodata domnul fin cu discutia agreabila. Daca ne-am intalni si ai incepe sa vorbesti despre tigari, toamna si sobism... eu cred ca as sta boltzar - Pentru cine nu stie ce e aia boltzar, "a sta boltzar" inseamna a sta aiurit si fara replica. :) Inca un complain: Bine ca zici acuma de mare, cand vine toamna...

nelu spunea...

lasă, că floarea e bine, doar era din wonderland! :))

ruxa spunea...

cindereye, pai ce sa fac si io, daca nu pot decat subiecte d'astea light de conversatie? :)
si.... ce'are marea cu toamna? e tot acolo, sa stii

nelu: uelcam bec, mistar!
floarea nu e bine. mai mult, domnul sony, sedus si el se pare, s'a catarat pe un raft s'o amusine si a dat jos un cos de rafie in care obisnuiesc sa tin o parte din bijuterii. care, cf legii gravitatiei, au cazut pe parchet, iar conform legilor lui murphy s'au imprastiat care incotro de nush daca mai am vreo pereche completa de cercei, dar nici nu m'apuc sa fac cercetari la ora asta

Anonim spunea...

foarte misto. si totusi problema mea ramane: de ce a fost usor sa intrati in vorba - si ati vorbit frumos - in vreme ce eu daca zambesc unora, chiar daca sunt barbat si femeie, doar barbati sau doar femeie, se muta la alta masa? ne e frica. nu ne suportam. pe de alta parte, lumea e interesata daca v-ati tras-o. bleah. sau...inseamna ca de asta se muta la alta masa? ca nu sunt macho? :))))

ruxa spunea...

rares, de ce nu ne'am mutat la alta masa..? raspunsul cel mai simplu e ca nu aveam motive. nu a fost nimic agresiv, aiurea or libidinos in demersul omului, si nici pe noi nu eram acolo ca sa ne gasim un sponsor. presupun ca pur si simplu te duci tu in locurile gresite sau suntem noi inconstiente si ne bagam in vorba cu toti asasinii periculosi :))

nelu spunea...

:)) asasinii periculosi :))
rares, si eu zic ca nu ai nimerit tu in locurile in care trebuie. exista si oameni prietenosi pe lumea asta.

ruxa spunea...

nelu, pai exista si asasini nepericulosi, aia cu adevarat buni, care te kilaresc inainte sa'ti dai seama ce si cum. aia sunt ok. ailalti, care nu se pricep si te kinui pana mori, aia sunt periculosi cu adevarat :)